Matchmaking tussen bedrijven en deskundigen

Rich Forests zoekt naar bedrijven die tropische landbouw- en bosproducten produceren of verhandelen, en die hun handelsketens willen verduurzamen. Het verduurzamen van productie en handel is niet gemakkelijk. Het vereist kennis van lokale omstandigheden, maar ook kennis van productietechnieken, handelsketens, certificering, CO2 handel, etc. Rich Forests brengt bedrijven daarom in contact met deskundigen. Zij kunnen bijvoorbeeld helpen met het analyseren van de locatie, ontwikkelen van een productiemodel en businessplan, training, implementatie, certificatie en monitoring.

In de loop der jaren hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van partnerorganisaties en experts in Europa (Nederland en Spanje), AziĆ« (Sri Lanka), Afrika (Kameroen), Latijns Amerika (Honduras en Costa Rica) en de Verenigde Staten, waar we bedrijven mee kunnen verbinden. Daarnaast zetten we ons ook in om bedrijven in contact te brengen met investeerders en subsidieverschaffers. 

Verbouwt of verhandelt u tropische landbouw- of bosproducten en wilt u uw bedrijfsvoering verduurzamen?

Potentiƫle voedsel bosgebied of handel?

Verbouwt of verhandelt u tropische landbouw- of bosproducten en wilt u uw bedrijfsvoering verduurzamen? Stuur ons een e-mail.

Contact us

* Verplicht